Elektrisk Musfälla

Elektrisk Musfälla Victor Multifångst

Elektrisk Musfälla Victor Multifångst Victor® Multi-Kill™ Elektrisk Musfälla dödar en mus med en elstöt på några sekunder. Multi-Kill™ kan förvara upp till tio döda möss per gång och döda upp till 150 möss per uppsättning batterier. Fällan är väldigt lätt att använda, bara beta, ställ ut och sätt på.

När du betar, var noga med att inte lägga någon bete direkt på metallplåtarna, eftersom det kommer att ge systemet fel signaler. Ett grönt ljus blinkar en gång för att indikera att fällan fungerar ordentligt. Det finns två sätt som musfällan nollställs på. Mössen klättrar upp i en av två trappor för att nå Shock N’Drop Chamber™ där betet och metallplattorna är placerade. Inuti håller de avfasade facken musen på plats när den går på metallplåtarna för att nå betet. Denna kontakt utlöser en elstöt som dödar musen. Facket roterar automatiskt för att lägga ner musen i samlingslådan och återställer sig själv för nästa mus. Lampan ovanför strömbrytaren blinkar grönt i upp till sju dagar för att indikera ett dödsfall. Ett gult ljus blinkar när samlingslådan är full och ett rött ljus blinkar för att meddela dig när du ska byta batterierna. För att tömma fällan, skjut bara ut samlingslådan och dumpa kropparna direkt i soptunnan.

Fällan använder inga kemikalier eller gifter och har en inbyggd säkerhetsbrytare som automatiskt stänger av fällan när locket öppnas.

* Elstöt dödar mössen på några sekunder
* Behållaren rymmer 10 möss
* Dödar 150 möss per uppsättning batterier
* Lätt att använda – bara att beta, slå på och tömma
* Inbyggd säkerhetsbrytare och tunneldesign skyddar barn och husdjur
* Giftfri
Generellt för de elektriska mus- och råttfällorna från Victor

De elektriska mus- och råttfällorna svarar upp som otroligt smidiga, effektiva och lättskötta fällor.
* Dödar djuret effektivt och på det mest humana sättet
* Du tömmer enkelt fällorna utan att behöva vidröra djuret eller delar som djuret varit i kontakt med
* Är barn- och husdjurssäkra, du behöver inte oroa dig för att de kommer åt fällan!
* Lampor indikerar när då har fått fångst i din fälla så att du enkelt kan se att du behöver tömma den
* Inga kemikalier
* Är en inomhusprodukt

Köp nu

Kommentarer

kommentarer